Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiaxing Jingkai Qixing Machinery Manufacturing Factory Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται ακριβώς και ανθεκτικός για τη μακροπρόθεσμη χρήση. Μένουμε πάντα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας από την άποψη της ποιότητας, της παράδοσης, και της συσκευασίας. Βεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι οι ολόκληρες σειρές προϊόντων μας είναι οικονομικώς αποδοτικής φύσης. Εξετάζουμε κατάλληλα την ολόκληρη σειρά προϊόντων μας στις διαφορετικές παραμέτρους πριν από την τελική παράδοση, μέσω της οποίας εξασφαλίζουμε τους πελάτες μας για την ποιότητα των προϊόντων.

 

Η αμόλυντη σειρά εξοπλισμού μας κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τη λεπτότερη ποιοτική πρώτη ύλη πηγάζουσα από τους αξιόπιστους προμηθευτές στην αγορά. Εκτός αυτού, η λεπτολόγη ομάδα ποιοτικών ελεγκτών μας επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα. Επιπλέον, το επιμελές προσωπικό μας καταβάλλει τις προσεκτικές προσπάθειες να παραδώσει τα defect-free προϊόντα στους πελάτες μας μέσα στο ορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Jiaxing Jingkai Qixing Machinery Manufacturing Factory έλεγχος ποιότητας 0

Εξυπηρετούμε στις ανάγκες & τις απαιτήσεις μιας μεγάλης βάσης πελατών στις διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένης της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ευρώπης, και της Αμερικής. Επιπλέον, η απέραντη γραμμή παραγωγής, οι διαφανείς επιχειρησιακές συναλλαγές, και η ισχυρή οικονομική θέση μας έχουν εξασφαλίσει μόνιμες σχέσεις με τους εκτιμημένους πελάτες μας. Για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας ακόμα περαιτέρω, προσφέρουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις συσκευασίας και τους εύκαμπτους τρόπους πληρωμής επιταγής, του L/C, και του T/T.

 

Τομέας εστιάσεως στις απαιτήσεις των πελατών μας, είμαστε επιτρεμμένοι την παροχή των λύσεων αυτοματοποίησης διαδικασίας στους πελάτες. Αυτές οι με το κλειδί στο χέρι υπηρεσίες λύσης αυτοματοποίησης παραδίδονται κρατώντας τις προτιμήσεις των πελατών μας στο μυαλό. Εκτός αυτού, παραδίδουμε αυτές τις υπηρεσίες σε πιό σύντομο πιθανό χρονικό διάστημα στα προσιτά ποσοστά.

Jiaxing Jingkai Qixing Machinery Manufacturing Factory έλεγχος ποιότητας 1

Η αποστολή μας


Σε Qixing, οι απαιτήσεις και η ικανοποίηση των πελατών τίθενται πρώτα. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες τη γρήγορη υπηρεσία και την έγκαιρη παράδοση. Στους πελάτες μας, είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής και δημιουργικός συνεργάτης. Αυτό είναι, σε μας, το καλύτερο βραβείο όλοι.

 

Η υποχρέωσή μας


Η διαχείριση και το προσωπικό Qixing έχουν πάνω από 20 έτη συσσωρευτικής εμπειρίας στις βιομηχανικές μηχανές. Με τον εξοπλισμό κατάστασης προόδου, Qixing είναι δεσμευμένο στην προσφορά στους πελάτες των υψηλής ποιότητας και οικονομικώς αποδοτικών προϊόντων. Στην επιχείρηση, ποιότητα που είναι η πρώτη προτεραιότητα μας, όλες οι διαδικασίες κατασκευής είναι ο επικυρωμένος ISO 9001.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaxing Jingkai Qixing Machinery Manufacturing Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kate

Τηλ.:: 86--13093734123

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)