Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.
Εργοστάσιο Hongwei Διευθυντές Ε&Α Hongwei και παραγωγής Το Hongwei παρουσιάζει σε SinoPack το 2018 Το Hongwei παρουσιάζει σε SinoPack το 2019 Το Hongwei παρουσιάζει την αυτόματη μηχανή συσκευασίας φουσκαλών σε SinoPack το 2017 Hongwei σε SinoPack 2017

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Hongwei
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Το Hongwei είναι σχεδιαστής, κατασκευαστής συνήθειας και σφαιρικός προμηθευτής της μηχανής συσκευασίας φουσκαλών και της μηχανής συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και έχει διαδραματίσει έναν ενεργό ρόλο στη βιομηχανική αυτοματοποίηση.

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η επιχείρηση ξεκίνησε την επιχείρηση της κατασκευής της μηχανής συσκευασίας οδοντοβουρτσών με την τεχνολογία ένωσης πλαστικών ταινιών υψηλής συχνότητας από το 1998. Η κάθετη σύγχρονη σφράγιση υψηλής συχνότητας και η τέμνουσα μηχανή με τους διπλούς δίσκους σαϊτών για τη συσκευασία φουσκαλών οδοντοβουρτσών είναι πρώτο προϊόν Hongwei. Και η πλήρης γραμμή παραγωγής μας καλύπτει όλο τον τύπο μηχανής συγκόλλησης υψηλής συχνότητας για να καλύψει την απαίτηση του πελάτη για τις διαφορετικές εφαρμογές στα προηγούμενα 21 έτη.

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 

Για να καλύψουμε την υψηλότερη απαίτηση από τους πελάτες, αναπτύξαμε την αυτόματη μηχανή συσκευασίας φουσκαλών από το 2008 και παρείχαμε τους κατασκευαστές από τις βιομηχανίες της οδοντόβουρτσας, των παιχνιδιών, των αυτοκίνητων μερών, του σκεύους για την κουζίνα και του επιτραπέζιου σκεύους, της οικιακής εφαρμογής, eyewear, των καλλυντικών, της υγιεινής, της υγειονομικής περίθαλψης, του ιατρικού εξοπλισμού και άλλοι, οι οποίες χρειάζονται την πλαστική θερμική τεχνολογία διαμόρφωσης και σφράγισης.

 

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η περαιτέρω ανάπτυξη των μηχανών συγκόλλησης και σφράγισης υψηλής συχνότητας εφαρμόσιμων στα διογκώσιμες προϊόντα, τις σκηνές, awning και το θόλο, τα αδιάβροχα και τη συσκευασία φουσκαλών καθιστά Hongwei διάσημο στους τομείς της κατασκευής και στην Κίνα και στο εξωτερικό.

 

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Προσπαθούμε στην έρευνα και ανάπτυξη της τεχνολογίας συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και του αυτοματοποιημένου βιομηχανικού εξοπλισμού.  Το Hongwei όχι μόνο συμμορφώνεται τα κριτήρια της εθνικής διαχείρισης ασφάλειας prodcution με την αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων και πιστοποιήθηκε ως «ελεγχόμενος προμηθευτής» από SGS αλλά και είναι κύριο περισσότερων από 10 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

                                     Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9

 

Χάρι στη repliable ποιότητα των προϊόντων και τη διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεών μας, η βιομηχανική ένωση οδοντοβουρτσών Shantou έχει δεχτεί ότι Hongwei έχει ενός από το μέλος.

Κίνα Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 10

Οι κατασκευαστές από την Κίνα και είναι στο εξωτερικό πάντα ευπρόσδεκτοι στην επιχείρησή μας. Συνήθεια θα σχεδιάζαμε και θα χτίζαμε τις ιδανικές μηχανές σύμφωνα με την απαίτησή σας, όροι του προϊόντος για να ωθήσουμε την παραγωγικότητά σας και να μειώσουμε το παραγωγικό κόστος και να γίνουμε ο νικητής στην παγκόσμια αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: David Zou

Τηλ.:: +86 136 7015 5495

Φαξ: 86-755-28994158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)